2017. SZEPTEMBER 29 - OKTÓBER 1.
MILLENÁRIS B épület, BUDAPEST
CSATLAKOZZ FACEBOOK ESEMÉNYÜNKHÖZ!

A Lakás 2017 ősz kiállítás ingyenes Klub programja hamarosan felkerül, kérjük, látogasson vissza honlapunkra.

Portfolio Lakás Konferencia 2017

2017 március 24.

A Portfolio LAKÁS 2017 kiállítás és vásár kísérőrendezvénye, B2B szakmai konferencia részvételi díjjal!

A nagy lakáspiaci robbanás az elmúlt 3 évben végbement, de mostantól jön az igazi verseny. Az új építésű projekteket kínáló fejlesztők tömegével jelennek meg a legkülönbözőbb készültségi fokon lévő házaikkal, ami a potenciális vásárlók számára a paradicsom, az ingatlanjaikat értékesíteni kívánó cégeknek pedig az „öldöklő” verseny. A siker kulcsa az áron és a lokáción túl a minőség és a megbízhatóság.

Az idén első alkalommal megrendezésre kerülő Lakás 2017 konferencián a hazai lakáspiac és az új építésű lakóparkok előtt álló lehetőségekkel és kihívásokkal foglalkozunk, részletezve az árak, a támogatások, a hitelek, a műszaki fejlődés lehetőségeit és irányait, illetve a szektort komolyan érintő munkaerőpiaci kihívásokat.

Portfolio Lakás Klubok: Mindent a lakásvásárlásról!

2017 március 25.

INGYENES RENDEZVÉNY

A LAKÁS 2017 egy lakossági KIÁLLÍTÁS és VÁSÁR, ahol minden a lakáskeresőkről és a lakáskeresőknek szól majd. Új és használt lakások, telkek, projektek, hitel, biztosítás, felújítás - minden egy helyen. Látogatóként várjuk a Millenárisra azokat, akik új vagy használt lakást akarnak venni vagy eladni, lakást akarnak bérelni vagy bérbe adni, hitel felvételén gondolkoznak, felújítani, modernizálni szeretnének, komplett szolgáltatást és teljes körű tájékoztatást szeretnének kapni a lakásvétel vagy eladás menetéről.

Támogatóink