2017. SZEPTEMBER 29 - OKTÓBER 1.
MILLENÁRIS B épület, BUDAPEST
CSATLAKOZZ FACEBOOK ESEMÉNYÜNKHÖZ!

Portfolio Lakás Klub 2017

2017 szeptember 29 - 30.

A LAKÁS 2017 kiállítás és vásár keretein belül megrendezünk egy három részes Portfolio Klubot is, melynek témája természetesen a lakásvásárlás lesz: hol vegyünk, mit vegyünk, mire figyeljünk lakásvásárláskor? A belépés díjmentes!

A LAKÁS 2017 egy lakossági KIÁLLÍTÁS és VÁSÁR, ahol minden a lakáskeresőkről és a lakáskeresőknek szól. Új és használt lakások, telkek, projektek, hitel, biztosítás, felújítás - minden egy helyen. Látogatóként várjuk a Millenárisra azokat, akik új vagy használt lakást szeretnének venni vagy eladni, lakást akarnak bérelni vagy bérbe adni, hitel felvételén gondolkodnak, felújítani, modernizálni terveznek, avagy komplett szolgáltatást és teljes körű tájékoztatást szeretnének kapni a lakásvétel vagy eladás menetéről.
Jöjjön el a LAKÁS 2017 kiállításra és ne hagyja ki a helyszínen megrendezett Portfolio Klubokat sem! A klubok Támogatóinknak köszönhetően díjmentesen látogathatók, de a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött!

Ősszel, első alkalommal szervezünk a Lakás kiállítás keretén belül autós tesztvezetést

A család minden tagjának szórakozást nyújtunk, a gyereksarok mellett, ősszel az autók által kínált szórakozás élményét is biztosítjuk a kilátogatók számára! Lehetőség lesz kipróbálni a legújabb elektromos- és hybrid modellek valamelyikét!

Honlapunkon keresztül foglalhat időpontot.

Ha szeretne személyesen is meggyőződni a kiállított járművek nyújtotta egyedülálló vezetési élményről, regisztráljon most!

Támogatóink